O FIRMIEO FIRMIE
USŁUGIUSŁUGI
SYSTEMY VENLOSYSTEMY VENLO
SYSTEMY CIENIUJĄCESYSTEMY CIENIUJĄCE
PŁYTA WARSTWOWAPŁYTA WARSTWOWA
CENTRA OGRODNICZECENTRA OGRODNICZE
NADZÓR NAD PRACAMINADZÓR NAD PRACAMI
SERWISSERWIS
WYNAJEMWYNAJEM
GALERIAGALERIA
NASZE OBIEKTYNASZE OBIEKTY
CERTYFIKATYCERTYFIKATY
KONTAKTKONTAKT
PolishNederlandsEnglishFrenchDeutschEspaniolKoreanSlovenianRussian



Podjetje Gędek se ukvarja z gradbo rastlinjakov tipa Venlo od leta 1995. Prvi rastlinjaki na Poljskem so bili objekti s površino pod 5000 m² in višino do 3,5 m. Za montažo so bili uporabljeni predvsem materiali uvoženi iz Nizozemske po naročilu kupca. Danes, po mnogih letih napredka poljskih kot tudi evropskih vrtnarjev, so rastlinjaki konstrukcije s površino celo nad 100.000 m² in visoke preko 6 m; upravljane le z računalniškimi sistemi; opremljene s samodejnim zračenjem, hidriranjem, senčenjem in tudi z notranjim transportom. Vse to neposredno vpliva na boljšo učinkovitost proizvodnje, in še več – na boljšo ekonomijo.


Razpolagamo z naprednimi ploščadmi za zastekljevanje, ki omogočajo zastekljevanje rastlinjaka na vsaki višini in z uporabo vsake vrste strešnega stekla. Te ploščadi so idealne pri nestabilni podlagi, ki je pogosta pri takih naložbah.

 

S stroji, ki jih imamo, skupina od 8 oseb lahko zastekli streho z dvema ploščadima – kar zmanjša število ljudi, potrebnih za izvedbo projekta za 50 % in tudi zviša učinkovitost nad očitno olajšanje fizičnega napora delavcev. Delo s pomočjo teh strojev omogoča dosego večje količine stabilnih kvadratnih metrov stekla čez celoten čas trajanja projekta. Ob prisotnosti ploščadi za zastekljevanje je steklo tovorjeno samodejno in ne zahteva ročnega dviganja na streho rastlinjaka. Cele palete stekla so tovorjene samodejno na ploščad za ostekljvanje, in prav zato lahko minimaliziramo možnost mogočih poškodb stekla. Vsaka skupina delavcev za ostekljevanje v našem podjetju izdela od 5000 m² strehe na teden pri predpostavki, da ima rastlinjak najmanj 10.000 m² površine.


Za postavljanje konstrukcij ima naša firma na razpolago tudi ploščadi za zgradbo, uporabljene skoraj le na Nizozemskem. Z njimi se lahko pripravljajo materiali na zemlji, vezane so v odrejene bloke in tako se konstrukcija dviga na odrejeno višino. Vse je nasploh samodejno z minimalno udeležbo delavcev, ki morajo le spojiti bloke v celoto. Opravljena dela kot tudi udeležba strojev so celotno prilagojena zakonom in pravu Evropske unije.


Budowa szklarni Building Greenhouse
 
Budowa szklarni Building Greenhouse
 
Budowa szklarni Building Greenhouse
 
Budowa szklarni Building Greenhouse
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
      budowa szklarni building greenhouse